2012-05-13 18:02:33• hírek • Szatmár.ro

Elismerés Gózner Katalinnak

Dr. Mózes Károly díjjal tüntették ki Szatmár Megyei Sürgősségi kórház Szülészeti és Nőgyógyászati osztályának főasszisztensét.

A hétvégén rendezték meg az A nagyváradi orvosi felügyelet múltja és jelene címet viselő egészségügyi konferenciát, amelynek keretében sor került a Dr. Mózes Károly és a Dr. Marta Buteanu díjak átadására is. Az ünnepélyes díjátadásra a Nagyváradi Színházban került sor, az egyik rangos díjat pedig egy szatmárnémetiben tevékenykedő egészségügyi dolgozó kapta meg. a konferencián egyébként részt vett egy szatmári orvosokból álló delegáció is, valamint Csehi Árpád Szabolcs megyei tanácselnök és Adrian Marc, a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház menedzsere is.

A díjkiosztón a Dr. Mózes Károly díj átadásában volt érdekelt a szatmári küldöttség, ugyanis ezt idén Gózner Katalin, a  Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályának főasszisztense kapta meg. A díjat egyébként 2011-ben alapította a Partium Alapítvány és Cseke Attila szenátor. Ezt az elismerést azoknak Bihar, Szilágy vagy Szatmár megyei betegápolóknak szánták, akik munkájukkal kivívták az orvos-társadalom és a helyi közösség tiszteletét. A díjat Dr.  Ritli László és Cseke Attila egykori egészségügyi miniszterek és Csehi Árpád Szatmár megyei tanácselnök adták át.

Gózner Katalin 1983 óta áll a szatmári közösség szolgálatában a Szatmár Megyei Kórház alkalmazottjaként, munkája során több mint 5500 orvosi beavatkozásban vett részt, emellett hosszú időn keresztül a Sanitas egészségügyi dolgozók szakszervezetének a helyettes vezetője illetve vezetője volt.

A nagyváradi díjátadáson részt vevő szatmáriak

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: